Bereiding Alles

Bereiding

Verhit 1 eetlepel olie in een wok, voeg de Bartje Boemboe Urap Urap toe en bak de boemboe 2 minuten totdat deze rul is. Zet het vuur uit.

Pas op want kokos brand snel aan.

Maak de groente schoon. Snijd de sperziebonen in stukjes van 3 cm. Snijd de kool en de komkommer in reepjes.

Je kan ook nog worteltjes paksoy of bloemkool klein snijden, ter aanvulling.

Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de boontjes hierin beetgaar en schep ze eruit. Blancheer vervolgens de kool 2/3 minuten in het kokende water.

Doe de taugé in het vergiet en giet de geblancheerde kool daarover af. Leg alle groente op een schaal en schep de Bartje Boemboe Urap Urap erdoorheen.

€ 3.85

per 100 gram

1 X

boemboe bevat

Ui, knoflook, trassi, kentjur, kunyit, klapper, lombok, asem, daun juruk purut, daun salam, serehstengel, suiker, zout, olie.

Allergenen: Schaaldieren.

Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden.

Boodschappen

  • 50 gram taugé
  • 100 gram
  • sperziebonen
  • 150 gram spitskool
  • 1 komkommer
  • olie
  • zout
  • witte rijst

Powered by Vastenou Consultancy - W9.0