Bereiding

Alles

Bereiding

Verhit 2 eetlepels olie in een wok. Voeg het gehakt toe en bak het tot het rul en gaar is. Voeg de Bartje Boemboe Dadar Isi toe en roerbak tot het gehakt en de boemboe vermengd zijn. Zet het vuur laag. Klop de eieren los en bak 2 omeletten in een koekenpan, in steeds 1 eetlepel olie. Leg de omeletten op een groot bord. Leg op elk de helft van het gehaktmengsel en klap ze dubbel.

€ 3.80

per 100 gram

1 X

boemboe bevat

Noten, ui, lombok, knoflook, trassi, salam, serehstengel, djuruk purut, djahé, kunyit, asem, laos, ketumbar, kemirinoten, djinten, gula djawa, zout, olie.

Allergenen: Schaaldieren, noten,

Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden

Boodschappen

4 eieren 400 gr. rundergehakt of half om half olie witte rijst


Powered by Vastenou Consultancy