Bereiding

Alles

Bereiding

Verkruimel de katjangsaus in een steelpannetje met 25 cl water. Langzaam al roerend verwarmen. Voor een dunnere saus een aantal eetlepels water toevoegen.

BEREIDING GADO GADO
Kook 4 eieren hard. Giet de eieren af, laat ze schrikken en pel ze en halveer ze. Snijd de witte kool en de ijsberg sla in dunne reepjes. Snijd de lente ui in kleine stukjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Breek de bloemkool in kleine roosjes. Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen beet gaar in water met zout. Schil en snijd de aardappel in dunne reepjes, en kook beetgaar. Leg de tauge?, de witte kool, de ijsbergsla, de komkommer de bloemkool, de sperziebonen, en de aardappel op een schaal en meng alle groente door elkaar. Leg de gepelde gehalveerde eieren op de salade en garneer met de lente uitjes en gefruite uitjes en emping of kroepoek naar keuze. Giet de warme Bartje Boemboe Katjang vlak voor opdienen over de gado gado. Eet de gado gado met witte rijst of lontong (kleefrijst die in een zakje wordt gekookt).

€ 3.80

per 125 gram

1 X

boemboe bevat

Pinda’s knoflook, lombok, kentjur, juruk purut, sereh, gula djawa, asem, olie, zout.

Allergenen: Pinda's

Boodschappen



Powered by Vastenou Consultancy