Bereiding

Alles

Bereiding

Deze Boemboe kan je voor zowel boontjes als voor eieren gebruiken.

bereiding BOONTJES:
Maak de kousenband of sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes van 4 cm.
verhit 2 eetlepels olie in een wok en bak hierin de Bartje Boemboe Sambal Goreng 2 minuten aan.

Voeg de kousenband of sperziebonen toe en roerbak het geheel 3 minuten. Voeg 250 ml. water toe.
Laat de boontjes zachtjes
beetgaar stoven.


bereiding EIEREN:
Kook de eieren hard. Verhit 2 eetlepels olie in een wok
en bak hierin de Bartje Boemboe Sambal Goreng. Voeg 250 ml.
water toe en laat de boemboe 5 minuten zachtjes stoven.

Pel de eieren en snijd ze doormidden, leg ze in een schaal en giet de boemboe er over heen.

€ 3.80

per 100 gram

1 X

boemboe bevat

Sjalotten, knoflook, laos, lombok, ketumbar, trassi, asem, zout, olie, serehstengel, daun salam, santen, gula jawa (palmsuiker).

Allergenen: Schaaldieren

Word in een omgeving gemaakt waar pinda's verwerkt worden

Boodschappen



Powered by Vastenou Consultancy