De boemboe Ayam Ketjap komt van het recept van mijn moeder. De zachtzoete ketjap met kruidnagel smaak valt is ook bij kinderen favoriet.
Smoor de kip langzaam gaar hoe langer hoe beter.
Vegetariers kunnen deze boemboe heel goed gebruiken voor tahu, tempeh, paddestoelen of met jackfruit.
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
De Boemboe Sambal Goreng kan je voor eieren en boontjes gebruiken.
De Boemboe Sambal Goreng kan je voor eieren en boontjes gebruiken.
De boemboe Ayam Ketjap komt van het recept van mijn moeder. De zachtzoete ketjap met kruidnagel smaak valt is ook bij kinderen favoriet.
Smoor de kip langzaam gaar hoe langer hoe beter.
Vegetariers kunnen deze boemboe heel goed gebruiken voor tahu, tempeh, paddestoelen of met jackfruit.
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
De Boemboe Sambal Goreng kan je voor eieren en boontjes gebruiken.
Nasi Goreng is gebakken rijst. Heel lekker met een gebakken eitje als diner, lunch of ontbijt.
In mijn boemboe zit aardig wat trassi, want een nasi zonder trassi heeft geen passie....
In een handomdraai zet je dezelfde nasi zoals mijn oma maakte, op tafel.
De boemboe Ayam Ketjap komt van het recept van mijn moeder. De zachtzoete ketjap met kruidnagel smaak valt is ook bij kinderen favoriet.
Smoor de kip langzaam gaar hoe langer hoe beter.
Vegetariers kunnen deze boemboe heel goed gebruiken voor tahu, tempeh, paddestoelen of met jackfruit.
Nasi Goreng is gebakken rijst. Heel lekker met een gebakken eitje als diner, lunch of ontbijt.
In mijn boemboe zit aardig wat trassi, want een nasi zonder trassi heeft geen passie....
In een handomdraai zet je dezelfde nasi zoals mijn oma maakte, op tafel.
De boemboe Ayam Ketjap komt van het recept van mijn moeder. De zachtzoete ketjap met kruidnagel smaak valt is ook bij kinderen favoriet.
Smoor de kip langzaam gaar hoe langer hoe beter.
Vegetariers kunnen deze boemboe heel goed gebruiken voor tahu, tempeh, paddestoelen of met jackfruit.
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
Soto Ayam is een kruidige en rijk gevulde Javaanse kippensoep die men met rijst of met noedels eet. Heel lekker als maaltijdsoep.
Met de Bartje Boemboe Soto Ayam zet je zelf in een handomdraai een heerlijke soep op tafel.
Voor groente soep ook heel erg lekker
Soto Ayam is een kruidige en rijk gevulde Javaanse kippensoep die men met rijst of met noedels eet. Heel lekker als maaltijdsoep.
Met de Bartje Boemboe Soto Ayam zet je zelf in een handomdraai een heerlijke soep op tafel.
Voor groente soep ook heel erg lekker
De bomeboe Rendang kan je gebruiken voor een runderstoof maar een biefstukje kan ook!
Vegetariers kunnen de boemboe Rendang gebruiken met portobello's
De bomeboe Rendang kan je gebruiken voor een runderstoof maar een biefstukje kan ook!
Vegetariers kunnen de boemboe Rendang gebruiken met portobello's
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
De Boemboe Sambal Goreng kan je voor eieren en boontjes gebruiken.
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
Nasi Goreng is gebakken rijst. Heel lekker met een gebakken eitje als diner, lunch of ontbijt.
In mijn boemboe zit aardig wat trassi, want een nasi zonder trassi heeft geen passie....
In een handomdraai zet je dezelfde nasi zoals mijn oma maakte, op tafel.
Nasi Goreng is gebakken rijst. Heel lekker met een gebakken eitje als diner, lunch of ontbijt.
In mijn boemboe zit aardig wat trassi, want een nasi zonder trassi heeft geen passie....
In een handomdraai zet je dezelfde nasi zoals mijn oma maakte, op tafel.
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
Nasi Goreng is gebakken rijst. Heel lekker met een gebakken eitje als diner, lunch of ontbijt.
In mijn boemboe zit aardig wat trassi, want een nasi zonder trassi heeft geen passie....
In een handomdraai zet je dezelfde nasi zoals mijn oma maakte, op tafel.
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
Nasi Goreng is gebakken rijst. Heel lekker met een gebakken eitje als diner, lunch of ontbijt.
In mijn boemboe zit aardig wat trassi, want een nasi zonder trassi heeft geen passie....
In een handomdraai zet je dezelfde nasi zoals mijn oma maakte, op tafel.
De bomeboe Rendang kan je gebruiken voor een runderstoof maar een biefstukje kan ook!
Vegetariers kunnen de boemboe Rendang gebruiken met portobello's
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
De bomeboe Rendang kan je gebruiken voor een runderstoof maar een biefstukje kan ook!
Vegetariers kunnen de boemboe Rendang gebruiken met portobello's
De Boemboe Sambal Goreng kan je voor eieren en boontjes gebruiken.
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
De bomeboe Rendang kan je gebruiken voor een runderstoof maar een biefstukje kan ook!
Vegetariers kunnen de boemboe Rendang gebruiken met portobello's
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
De boemboe Ayam Ketjap komt van het recept van mijn moeder. De zachtzoete ketjap met kruidnagel smaak valt is ook bij kinderen favoriet.
Smoor de kip langzaam gaar hoe langer hoe beter.
Vegetariers kunnen deze boemboe heel goed gebruiken voor tahu, tempeh, paddestoelen of met jackfruit.
Soto Ayam is een kruidige en rijk gevulde Javaanse kippensoep die men met rijst of met noedels eet. Heel lekker als maaltijdsoep.
Met de Bartje Boemboe Soto Ayam zet je zelf in een handomdraai een heerlijke soep op tafel.
Voor groente soep ook heel erg lekker
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
Soto Ayam is een kruidige en rijk gevulde Javaanse kippensoep die men met rijst of met noedels eet. Heel lekker als maaltijdsoep.
Met de Bartje Boemboe Soto Ayam zet je zelf in een handomdraai een heerlijke soep op tafel.
Voor groente soep ook heel erg lekker
Nasi Kuning is gele feestrijst, die in Indonesie vaak bij ceremonies gegeten wordt.
Met de Bartje Boemboe Nasi Kuning maak je heel makkelijk de fris ruikende knalgele rijst.
De Boemboe Sambal Goreng kan je voor eieren en boontjes gebruiken.
De bomeboe Rendang kan je gebruiken voor een runderstoof maar een biefstukje kan ook!
Vegetariers kunnen de boemboe Rendang gebruiken met portobello's
Soto Ayam is een kruidige en rijk gevulde Javaanse kippensoep die men met rijst of met noedels eet. Heel lekker als maaltijdsoep.
Met de Bartje Boemboe Soto Ayam zet je zelf in een handomdraai een heerlijke soep op tafel.
Voor groente soep ook heel erg lekker
Urap Urap boemboe gebruik je voor een frisse geblancheerde salade. De boemboe bevat gebrande kokos met kruiden.
De Boemboe Katjangsaus is pinda saus te gebruiken bij Sate Ayam of bij Gado Gado of gewoon als dipje.
Heel makkelijk klaar te maken, je hoeft alleen water toe te voegen.
De boemboe Ayam Ketjap komt van het recept van mijn moeder. De zachtzoete ketjap met kruidnagel smaak valt is ook bij kinderen favoriet.
Smoor de kip langzaam gaar hoe langer hoe beter.
Vegetariers kunnen deze boemboe heel goed gebruiken voor tahu, tempeh, paddestoelen of met jackfruit.
De Boemboe Sambal Goreng kan je voor eieren en boontjes gebruiken.
Nasi Goreng is gebakken rijst. Heel lekker met een gebakken eitje als diner, lunch of ontbijt.
In mijn boemboe zit aardig wat trassi, want een nasi zonder trassi heeft geen passie....
In een handomdraai zet je dezelfde nasi zoals mijn oma maakte, op tafel.
Soto Ayam is een kruidige en rijk gevulde Javaanse kippensoep die men met rijst of met noedels eet. Heel lekker als maaltijdsoep.
Met de Bartje Boemboe Soto Ayam zet je zelf in een handomdraai een heerlijke soep op tafel.
Voor groente soep ook heel erg lekker
De boemboe Ayam Ketjap komt van het recept van mijn moeder. De zachtzoete ketjap met kruidnagel smaak valt is ook bij kinderen favoriet.
Smoor de kip langzaam gaar hoe langer hoe beter.
Vegetariers kunnen deze boemboe heel goed gebruiken voor tahu, tempeh, paddestoelen of met jackfruit.
Bij Bartje Boemboe kan je boemboe’s bestellen voor rundvlees, groenten, eieren, vis, kip, rijst en soep, Met onze boemboe's kan je zelf gemakkelijk authentieke Indonesische gerechten op tafel zetten.Boemboe’s zijn de basis van de Indonesische keuken. Ze geven elk gerecht een bijzonder, eigen karakter. Wij maken boemboe’s volgens de recepten van onze oma's: geurig en puur, zonder kunstmatige toevoegingen.
Op de verpakking staat de bereidingswijze en wij leveren er een boodschappenlijst bij om het je nog makkelijker te maken. Alle boemboe’s zijn voor 4 personen. Ze zijn per 4 online te bestellen en door de brievenbus te ontvangen.
Elke maand organiseren wij een aanschuiftafel waar wij een Indisch 4 gangen menu serveren, wil je meer informatie, klik op Aanschuiftafel en reserveer.
Als je van onze catering wil genieten op kantoor of op locatie neem dan contact met ons op.
Ook kan je onze keuken huren voor een verjaardag of een private dinner.
Onze keuken is op de Middelhoffstraat 6 1097 NK Amsterdam.